Loading...

Tudor Tailor

Background

Tudor Tailor vine in intampinarea clientilor cu un concept costum made to measure reinventat, ce are la baza perfectiunea croitoriei de tip englezesc. Fondat in 2010, brandul este prezent in 3 locatii, in Bucuresti, Timisoara si Cluj, iar in 2015 a lansat propriul magazin online, www.tudor-tailor.com.

adLemonade a ajutat brandul Tudor Tailor sa creasca numarul de lead-uri din AdWords cu 100%.

Obiective

 Brand awareness

 Generare de lead-uri noi, relevante

 Promovarea noilor colectii

Abordare
  • Dezvoltarea de campanii dedicate
  • Educarea pietei in intelegerea conceptului made to measure
  • Testare de bannere statice si dinamice, cu imagini clare si mesaj specific brand-ului si produselor premium
Rezultate

adLemonade a ajutat brandul Tudor Tailor sa se dezvolte pe piata romaneasca, abordand o strategie clara. Astfel, rezultatele vorbesc de la sine: 

Crestere de 130% a traficului pe site.

Numarul comenzilor si programarilor s-a imbunatatit cu 100%, cele mai de succes campanii generatoare de lead-uri fiind: targetarea pe site-uri de business si avocatura, remarketing-ul clasic cu targetare pe utilizatori vechi si pe liste similare.

In urma promovarii pe YouTube, am creat liste de remarketing cu cei care au vizionat clipurile, iar mai apoi le-am folosit in campanii de remarketing.

Targetarea cumparatorilor de lux pe care am folosit-o in campania de Display s-a dovedit a fi de succes in aducerea de noi lead-uri, aproximativ 30% din numarul total.

Cresterea numarului de lead-uri din AdWords cu 100%.


Despre noi

Suntem o agentie ppc de top si imbunatatim performanta de business a clientilor nostri prin campanii de marketing digital inteligente. Tintim constant excelenta, performanta si cresterea continua.

Contact

✆ Suna acum: +40 (744) 515 849
✉ Email: contact@adlemonade.com