Loading...

Blogul adLemonade

Accelerate Adwords Bucuresti – 10 key takeaways

Cursuri AdWords – Accelerate AdWords Bucuresti – Afla cum a fost

Dimineata zilei de joi a fost destul de somnoroasa. Pana cand ne-am ocupat locurile, am aprins laptopurile si am umplut paharele de limonada.  Apoi, atmosfera s-a schimbat cumva la Accelerate AdWords. Cafeaua a disparut rapid din cani si tastaturile si-au pornit murmurul pe mai multe voci.

#AccelerateAdWords @ #adLemonade

E primul curs organizat de echipa adLemonade si, dupa feedback-urile primite de la participanti am spune, fara modestie, ca a iesit exact cum ne doream:

 • “Structura cursului e usor de urmarit si inteles, raspunsurile si explicatiile sunt foarte la obiect”
 • “A fost foarte multa informatie. Teorie aplicata”
 • “Mi-au placut sfaturile de optimizare si faptul ca s-a focusat si pe partea practica, ceea ce lipsea de multe ori din cursurile Adwords”
 • “Exemple foarte practice. Mi-a placut faptul ca s-a facut hands-on, pe la fiecare”

… sunt doar cateva din parerile participantilor la Accelerate AdWords Bucuresti.

Ai lipsit de la primul curs de optimizari live in cont organizat de noi? Te punem la curent cu tot ce s-a intamplat acolo. Iata principalele 10 key takeaways ale participantilor :

 1. Optimizarea e foarte importanta. Ea face diferenta intre un cont eficient si un cont care exista, dar nu aduce profit.

Sfatul trainerului: Rezerva-ti cel putin 20 de minute saptamanal pentru a face “curatenie” si optimizari in cont.

 1. Un cont bun de AdWords are in spate asteptari realiste, pornind de obiectivele business-ului tau. Nu cunosti inca preferintele online ale publicului tau tinta? Foloseste consumerbarometer.com, un instrument foarte util de la Google.
 1. AdWords nu e magie, totul se masoara. Activeaza conversion tracking-ul si listele de remarketing via Adwords/Analytics. Aditional, leaga-ti contul de Adwords de cel de Analytics si Youtube.
 1. Ad Rank-ul face regulile in Adwords. La aceeasi suma licitata, nici Quality Score-ul nu e de ignorat : un QS mai mic de 4 is bad for business 🙂

Sfatul trainerului: Nu folositi aceleasi keywords pe aceeasi audienta in ad group-uri multiple. Vor intra in competitie unele impotriva celorlalte.

#AccelerateAdWords @ #adLemonade

 1. Optimizati campaniile de Search :

– care  performeaza cel mai bine in materie de cost

– care au cel mai mare cost per achizitie si cele care nu au nici un cost per achizitie

Sfatul trainerului: Licitatiile trebuie facute diferit, in functie de locatie, device sau pe baza unor strategii de bidding customizate

 1. In campaniile de Display excluderile sunt foarte importante pentru relevanta ad-urilor.  Excludeti keywords, topicuri, interese, placements si categorii de site-uri care nu se potrivesc business-ului tau ( exemplu : games, cazino)
 1. Testele A-B pe bannerele de Display aduc cele mai bune rezultate.

Sfatul trainerului : Schimbati bannerele de GDN la 1-1,5 luni.  Daca obtineti un CPA (cost per acquisition) bun, folositi Campaign Optimizer pentru a gasi placements asemanatoare in materie de cost.

 1. Ad-urile de mobil trebuie sa aiba formate de mobil. Licitatiile de pe mobil trebuie ajustate, in functie de valoarea pe care o genereaza.
 1. Excluderile de cuvinte de tip “manele” sunt importante in campaniile video, pentru afisari profitabile, pe video-uri care sunt relevante pentru business-ul tau.

#AccelerateAdWords @ #adLemonade

 1. Totul functioneaza mai bine atunci cand comunci si ceri, schimbi si obtii pareri avizate in contul de AdWords. Desi a fost un curs de nivel intermediar – avansat, am avut printre noi si cativa incepatori care au facut fara frica primele lor campanii si primele licitatii.

+ Limonada e doza de energie preferata pentru cursuri AdWords

14445965_10154487345072359_2781725183719803850_n
Am strans atat de mult entuziasm la cursul din Bucuresti! Destul cat sa ne ajunga pentru inca un curs, saptamana aceasta, la Cluj.

Interesat de cursuri AdWords?

Ne vedem vineri, 30 septembrie, incepand cu ora 9:00, la hotel Meridian, Calea Turzii nr. 62. Sa optimizam campanii live si sa rezolvam, efectiv, ce lipseste in conturile voastre de AdWords!

 

 

Leave a Comment


Despre noi

Suntem o agentie ppc de top si imbunatatim performanta de business a clientilor nostri prin campanii de marketing digital inteligente. Tintim constant excelenta, performanta si cresterea continua.

Contact

✆ Suna acum: +40 (744) 515 849
✉ Email: contact@adlemonade.com